Αρχική Σελίδα

CIXI ZHONGYI ELECTRONIC EQUIPMENT FACTORY Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Cixi το ηλεκτρονικό εργοστάσιο εξοπλισμού Zhongyi συμμετέχει στην Ε&Α και την παραγωγή καθολικό breadboard, του πίνακα PCB, και του καλωδίου αλτών. Δεδομένου ότι το εργοστάσιο καθιερώθηκε, η επιχείρησή μας διαδίδει τους πολλαπλάσιους τομείς, όπως η εκπαίδευση, στην ηλεκτρονική επιστημονικής έρευνας και κατανάλωσης. Με την άριστη ποιότητα και την υψηλή τιμή, παίρνουμε τις αναγνωρίσεις από τους πελάτες. Τα προϊόντα μας είναι όλο και περισσότερο δημοφιλή όλος ο κόσμος ευρέως.

 

Αφιερωνόμαστε να κάνουμε τα πειράματα στους διάφορους τύπους προϊόντων προϊόντων. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να έχουν περισσότερες επιλογές. Και, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πελάτες καλύτερα, δεχόμαστε το ODM και το cOem.

 

«Υψηλός - η ποιότητα, λεπτή υπηρεσία, ομαλή ανάπτυξη» είναι η επιχειρησιακή φιλοσοφία μας, και «το προϊόν, τεχνολογία, υπηρεσία» είναι οι τρεις βασικοί ακρογωνιαίοι λίθοι της ανάπτυξης του εργοστασίου. Συγχρόνως, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος τη βιομηχανία και το εμπόριο, πρέπει να ξέρουμε τη σημασία της υπηρεσίας για μια θαυμάσια επιχείρηση. Η ικανοποίηση πελατών είναι το σημαντικότερο μέτρο των προτύπων για κάθε τομέα και του υπαλλήλου στην επιχείρησή μας. Οι όλοι υπάλληλοί μας θα δοκιμάσουν το καλύτερό τους για να καινοτομήσουν και να εξυπηρετήσουν για τον πελάτη.

 

ZHONGYI ELECTRONI υποστηρίζει την έννοια για την οποία «όχι για το καλύτερο, αλλά καλύτερα.!» Για να βελτιώσουμε την υπηρεσία των υπαλλήλων μας, βελτιώνουμε συνεχώς την εσωτερική διαχείρισή μας με την οργάνωση των τεχνικών καταρτίσεων. Και εμμένουμε επίσης στη «εξασφάλιση ποιότητας, προσανατολισμένες προς τις υπηρεσίες» υποχρεώσεις πωλήσεων και συνεχίζουμε να εφοδιάζουμε τους πελάτες με το ισχυρό τεχνικό σύστημα δύναμης και υπηρεσιών.

 

Εμπόριο & αγορά
Κύριες αγορές Συνολικό εισόδημα (%)
Ανατολική Ασία 14.29%
Δυτική Ευρώπη 12.00%
Βόρεια Αμερική 11.00%
Νότια Ευρώπη 10.00%
Μέση ανατολή 10.00%
Ανατολική Ευρώπη 10.00%
Νότια Αμερική

10.00%

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 1992, ένα μικρό εργοστάσιο, CIXI ZHONGYI ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ, καθιερώθηκε στην πόλη Xiaolin. Εκείνη τη στιγμή, μόνο ο προϊστάμενος και κάποιος υπάλληλος. Εργάζονται σκληρά.

 

Το 1995, το ποσό πώλησης υπερβαίνει δύο εκατομμύρια. Πολλές μηχανές εισάγονται για να διευρύνουν τη ικανότητα παραγωγής.

 

 

Το 2000, το εργοστάσιο αρχίζει να παρευρίσκεται στην ηλεκτρονική έκθεση στη διαφορετική πόλη.  Στην έκθεση, παρουσιάζουμε νέα προϊόντα στους πελάτες και συναντάμε τους νέους πελάτες. Αυτό παρέχει μας σε μια πιθανότητα να μιλήσει στον πελάτη πρόσωπο με πρόσωπο.

 

 

Το 2002, με την αύξηση των πωλήσεων, περισσότερο σπίτι εργοστασίων χτίστηκε. Και περισσότερα emplyees υιοθετούνται. Προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, breadboard ελέγχεται σαφώς πριν από σταλμένος.

 

Το 2015, ΩΚΕΑΝΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ καθιερώθηκε ως εμπορική επιχείρηση για να ικανοποιήσει την ανάγκη εξαγωγής. Εξάγουμε από μας. Και τα προϊόντα μας είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : ZHONGYI

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 500-1000

Ιδρύθηκε Έτος : 1992

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα CIXI ZHONGYI ELECTRONIC EQUIPMENT FACTORY Πιστοποιήσεις